Voorbereidingen verdere vakantie
Zo, vandaag het vervolg van de vakantie geboekt! Nog een heel gedoe om dit allemaal te regelen, want wat wijin gedachten hadden bleek niet zo makkelijk te kunnen. Dit heeft Johan nu al ongeveer 10 jaar van zijn leven gekost en een aantal grijze haren erbij...

Er blijkt geen bus of trein naar Cameron Highlands te gaan, dus een auto moest gehuurd worden. Bij het reisbureau kost dit al gauw rond de 1000 RM (= +/- 250 euro),wel inclusief prive-chauffeur. Nu via het hotel geregeld, veel makkelijker en goedkoper, daarbij halen ze de auto ook op aan de andere kant van het land, hoe decadent...

Vanaf morgen hebben we dus een auto met GPS en vertrekken we naar Cameron Highlands. Als het goed is, is dit ongeveer 2,5 uur rijden. Hier blijven we 2 nachten.
Daarna gan we naar de Taman Negara voor 2 nachten, hierzitten dan ook wat excursies bij. Dan 3 nachten Kenyir lake. Eigenlijk was de bedoeling maar 2 nachten, maar we moesten een nachtje extra overbruggen, want we kunnen dan pas op Redang terecht. Helaas niet op het resort wat we wilden, dit was echt full loaded!!! Precies in deze periode vallen namelijk 2 feestdagen, dus erg lastig om dan nog wat te vinden... Dus Lex en Rachel, we nemen wel een kijkje bij wat we moeten missen

Morgen nog even terug naar het reisbureau voor de hotelvouchers en een binnenlandse vlucht regelen.
Dus al met al, vandaag lekker druk geweest met boeken. We gaan straks naar Chinatown, heel benieuwd!
Jullie horen weer van ons!
Groetjes Johan en Elise
Da's kut zeg, kun je beter niet gaan kijken. Ach, weet je, Redang is mooi en als 't goed is lig je lekker veel op 't strand en ben je weinig binnen. Doen jullie wel nog effe wat meer foto's uploaden, we stikken van herkenbare nieuwgierigheid namelijk. XXX van ons, geniet!!!!!!!
hoi jongens, fijn dat jullie genieten en wat stoer dat jij gereden heb. Wat staan jullie elegant op de sandalen. Nog veel plezier en hou ons op de hoogte.