Dag 1 op Redang
Nou vandaag de 1e 'echte' dag op Redang. Vanochtend werden we wakker met een prachtig uitzicht over de zee. Eerst ff ontbeten en toen lekker op de strandstoel gelegen en af en toe de zee in... Ach kan slechter toch?

's Middags zijn we gaan snorkelen op de open zee bij een koraalrif. Wij dus een reddingsvest en duikbril met pijpie gehuurd (reddingsvest is verplicht want die chinezen kunnen niet zwemmen haha

Ik hou het ff kort deze keer want het internettegoed is bijna op maar morgen halen we weer nieuwe... Tot dan!
Groetjes Johan & Elise
ps.. Frank kan ik al een bestelling maken voor de kaasboer.?? Zijn we echt aan toe als we terugkomen echte kaas! (en koffie)

ps2... (nee niet die spelcomputer) We waren net een paar seconden te laat internet lag er uit... zucht ach nieuwe gekocht en hebben we morgen meer tijd om te bloggen..)
Je bent 16 seconden uit Nederland en je hebt al trek in kaas? Zou als ik jullie was in KL flink inslaan 's ochtends bij het ontbijt, misschien redt je de dag door te komen dan.!
By the way, ga 1 van jullie trouwfoto's aanbieden voor een wedstrijd, op advies van een fotograaf/vriendin, ze vond 'm helemaal geweldig! Have fun!
Hoi Johan en Elise.
Ik heb al jullie verhalen gelezen, dacht laat ik nu ook maar eens een berichtje achterlaten.
Hier alles goed, met grovertje ook. Ik heb de jehova's al aan de deur gehad en ze komen over 2 weken terug bij jullie ;)
Verder vandaag heerlijk geslapen na de nachtdienst (werd pas om 18 uur wakker) HEERLIJK!
Nou geniet nog even, want voor je het weet is het alweer donderdag.
Ooh ja, vertrekken jullie donderdag of komen jullie donderdag aan?
liefs Carolien
koffie???